We value your privacy
We use Google Analytics to understand how our media campaigns work and how you interact with our website in order to improve the user experience.


 
 
DIGIFORMS
Bli partner

La oss realisere mulighetene sammen
Vi ser kontinuerlig etter muligheter for å samarbeide med nye spennende partnere. Erfaringen tilsier at Digiforms passer ypperlig som et verdiøkende komplement til eksisterende programvare, et produkt for raskt å bygge web-løsninger samt for rask prototyping.
Hva ligger det i et partnerskap?
- Oppdaterte utviklingslisenser
- Opplæring og salgsstøtte
- Tilgang til Digiforms bibliotek
  (halvfabrikater, komponenter, prosesser, maler, ferdige løsninger)
- Prioritert support
- Mulighet for prioritert utvikling
Bli partner!
Enten du representerer et softwareselskap eller konsulenthus, kontakt oss i dag. Sammen skaper vi muligheter.
Programvarehus
Bruk Digiforms sammen med din egen programvare for utvikling og vedlikehold av nettbaserte selvbetjenings og rapporteringsløsninger.
Konsulentselskap
Bruk Digiforms i dine kundeprosjekter for utvikling og vedlikehold av nettbaserte selvbetjenings og rapporteringsløsninger.
Systemintegratør
Vi ser etter partnere som vil integrere Digiforms som en verdiøkende tjeneste til sin produkt/prosjekt-portefølje.

Med kunder som Skatteetaten, Försäkringskassan og Rikspolisstyrelsen er Ida Infront AB en av Sveriges ledende selskaper innen e-Government. Digiforms er en del av IdaInfronts produktfamilie kalt iiPax.

Gecko Informasjonssystemer utvikler Norges mest utbredte sak og arkivsystem ePhorte. Gjennom et strategisk partnerskap tilbys Digiforms som et integrert produkt kalt ePhorteDigiforms.

Evry, et av Nordens største IT selskaper, tilbyr gjennom et strategisk partnerskap ePhorteDigiforms til offentlige aktører i norden.

Signicats visjon er at de skal være den mest komplette tilbyder av elektroniske id-løsninger. Med deres omfattende støtte for nasjonale eID og signering, jobber vi sammen for å skape gode løsninger for avtalesignering og e-identifikasjon innen offentlig og privat sektor.

Quipsy Quality GMBH bruker Digiforms Document Designer som et integrert produkt til sitt ERP-system. I tillegg til en standardisert rapporteringsportefølje tilbys kunden muligheten å designe og vedlikeholde skreddersydde rapporter basert på W3C standarder.

Multiplus (nå IFS) bruker Digiforms Document Designer som et integrert produkt til sitt ERP-system.I tillegg til en standardisert rapporteringsportefølje tilbys kunden muligheten at på egen hånd designe og vedlikeholde skreddersydde rapporter .
Metafocus AS
Prinsens gate 2b
0152, Oslo
Norway
Kontakt oss
+47 45 48 50 20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stopp krigen i Ukraina.
Redd fremtiden, redd barna
Powered by DIGIFORMS Server
Copyright © 2020 - Metafocus AS