La oss realisere mulighetene sammen
Vi ser kontinuerlig etter muligheter for å samarbeide med nye spennende partnere. Erfaringen tilsier at Digiforms passer ypperlig som et verdiøkende komplement til eksisterende programvare, et produkt for raskt å bygge web-løsninger samt for rask prototyping.
Hva ligger det i et partnerskap?
- Oppdaterte utviklingslisenser - Opplæring og salgsstøtte - Tilgang til Digiforms bibliotek (halvfabrikater, komponenter, prosesser, maler, ferdige løsninger) - Prioritert support - Mulighet for prioritert utvikling
Bli partner!
Enten du representerer et softwareselskap eller konsulenthus, kontakt oss i dag. Sammen skaper vi muligheter.
Programvarehus
Bruk Digiforms sammen med din egen programvare for utvikling og vedlikehold av nettbaserte selvbetjenings og rapporteringsløsninger.
Konsulentselskap
Bruk Digiforms i dine kundeprosjekter for utvikling og vedlikehold av nettbaserte selvbetjenings og rapporteringsløsninger.
Systemintegratør
Vi ser etter partnere som vil integrere Digiforms som en verdiøkende tjeneste til sin produkt/prosjekt-portefølje.
Med kunder som Skatteetaten, Försäkringskassan og Rikspolisstyrelsen er Ida Infront AB en av Sveriges ledende selskaper innen e-Government. Digiforms er en del av IdaInfronts produktfamilie kalt iiPax.
Signicats visjon er at de skal være den mest komplette tilbyder av elektroniske id-løsninger. Med deres omfattende støtte for nasjonale eID og signering, jobber vi sammen for å skape gode løsninger for avtalesignering og e-identifikasjon innen offentlig og privat sektor.
Tietoevry, et av Nordens største IT selskaper, tilbyr gjennom et strategisk partnerskap ePhorteDigiforms til offentlige aktører i norden.
Vi bruker Google Analytics for å forstå hvordan våre kampanjer virker og for å forbedre brukeropplevelsen.
 
 
Metafocus AS
Prinsens gate 2b 0152, Oslo Norway
Kontakt oss +47 45 48 50 20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by DIGIFORMS Server
Copyright © 2020 - Metafocus AS